Zavolajte nám
+421 918 794 348
Dohodnite si stretnutie

Neviete, ako potešiť seniorov? Skúste tieto tipy

Naši blízki s pribúdajúcimi rokmi strácajú na sile, a preto je dobré zaujímať sa o nich viac a pomôcť im jeseň života stráviť príjemne a spokojne. Ako im možno vyčariť úsmev na tvári?

  1. Doprajte im zážitky

Hmotné veci sú dôležitou súčasťou a uľahčením života seniorov, no podstatné sú najmä zážitky, ktoré dokážu nezaplatiteľne spríjemniť jeseň života. Vezmite svojich najbližších na výlet, školské vystúpenie vnúčat alebo wellness víkendový pobyt s rodinou.

2. Pomôžte im uľahčiť každodenný život

Umožnite im starať sa o seba samostatne napriek tomu, že im zdravie neslúži tak ako kedysi. Existuje množstvo nadstavcov a pomôcok, ktoré im pomôžu pri obliekaní či rôznych činnostiach vrátane chodenia bez toho, aby neustále niekto pri nich bol.

3. Obdarujte ich

Darujte im darček prispôsobený presne ich potrebám, ako sú napríklad knihy a krížovky s veľkými písmenami, ktoré dokážu bez problémov rozlúštiť aj horšie vidiaci, lupu, technologické vychytávky s funkciami prispôsobenými pre seniorov alebo inú maličkosť, ktorá dokáže urobiť radosť.

A

4.Pomôžte im zlepšiť zdravie

Vo vyššom veku seniori bojujú s celým radom ochorení, telo postupne hlási oslabenie a je potrebné sa oň intenzívne starať. Doprajte svojim blízkym masáž vlastnými rukami, vyhrievacie pomôcky ako vankúš, vestu a podobne, ktoré ich zahrejú v prípade narušenej termoregulácie, alebo biolampu, ktorá pomôže s hojením rán, zápalov a zlepšením stavu organizmu.

5.Rozosmejte ich

Zaspomínajte si spolu na vtipné historky z minulosti a zážitky z mladosti či detstva. Niekedy stačí minimálna námaha, ktorá dokáže vyčarovať obrovský úsmev.

Patrí do kategórie:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,
info@agapeseniorpark.sk

Návštevné hodiny

Pondelok - Piatok
15:00 - 17:00

Sobota - Nedeľa
14:00 - 17:00

Stránkové hodiny

Pondelok – Piatok
08:00 – 16:00

Radi vám poskytneme bližšie informácie

Všetky práva vyhradené © 2019 | Agapé senior park
clock-omap-markercalendarphoneenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram