Zavolajte nám
+421 918 794 348
Dohodnite si stretnutie

Agapé senior park je jedinečným a moderným konceptom na Slovensku pre seniorov

Na Žitnom ostrove, v srdci nádhernej prírody vyrastá jedinečný koncept pre seniorov. Agapé Senior Park otvorí svoje brány už čoskoro. Jeho súčasťou sa môžete stať aj vy. Ponúka benefity a využitie, ktoré inde nenájdete. 

Moderný a nadčasový areál Agapé Senior Park je situovaný v srdci krásnej prírody na Žitnom ostrove. Domov seniorov sa nachádza len pár kilometrov od Bratislavy, v blízkosti Šamorína a Dunajskej Stredy. Agapé Senior Park je osobitý koncept svojho druhu na Slovensku. Nachádza sa v lone prírody v blízkosti Dunaja a Malého Dunaja, na miestach, kde kedysi žili grófi. To nemusí byť len sen, ale blízka realita. Exteriérové aj interiérové prostredie zariadenia je navrhnuté skúsenými odborníkmi. Podporí ich vnemy i chuť do rôznych športových a umeleckých aktivít, socializácie i vzdelávania.

V rámci zariadenia bude kaviareň, kaderníctvo, manikúra či pedikúra, ktoré môžu navštevovať nielen seniori, ale aj zamestnanci či ľudia z blízkeho okolia. Vďaka tomuto sa vytvorí komunita spájajúca všetky vekové kategórie, ktorá podľa výskumov podporuje vzťahy medzi generáciami a seniori nemajú pocit odlúčenia. Za rovnako dôležité považujú priaznivé účinky zvierat na ľudí. Preto klientom v zariadení budú poskytované aj terapie so zvieratami – animoterapie. Konkrétne pôjde o  terapiu s využitím kontaktu s koňmi, kde spoločne strávený čas s nimi vyvoláva pocity šťastia a blahodárne prospieva aj duševnému zdraviu. Ďalšia terapia je zameraná na prírodnú liečbu včelími produktmi – apiterapiu.

Príjemné komunitné prostredie

Agapé Senior Park, spríjemní život nielen seniorom, ale aj vytvorí príjemné pracovné prostredie pre personál, ktorý sa o seniorov bude starať. Agapé park bude centrom pre komunitu ľudí, ktorí chcú žiť aktívne s pridanou hodnotou. Poskytované služby ako kaderníctvo, manikúra, pedikúra či balneoterapia budú môcť využiť aj samotní zamestnanci zariadenia. Agapé Senior Park bude súčasťou otvoreného komplexu pre ľudí bez ohľadu na vek.

Buďte súčasťou jedinečného senior parku

Chcete byť súčasťou šťastného domova pre seniorov plného lásky a porozumenia? Máte príležitosť sa stať sa klientom tohto unikátneho zariadenia, kde si môžete užívať benefity a prostredie každý deň. Samostatný pavilón je pripravený aj pre pacientov s najväčším stupňom odkázanosti, s Alzheimerovou alebo Parkinsonovou chorobou a rovnako budú poskytnuté viladomy pre mladé rodiny.

Rezervácie posielajte na info@agapeseniorpark.sk

 

 

Patrí do kategórie:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,
info@agapeseniorpark.sk

Návštevné hodiny

Pondelok - Piatok
15:00 - 17:00

Sobota - Nedeľa
14:00 - 17:00

Stránkové hodiny

Pondelok – Piatok
08:00 – 16:00

Radi vám poskytneme bližšie informácie

Všetky práva vyhradené © 2019 | Agapé senior park
clock-omap-markercalendarphoneenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram