Zavolajte nám
+421 918 794 348
Dohodnite si stretnutie
Együttérzően közelítünk azokhoz, akik a legértékesebbek az Ön számára...

Miért pont az Agapé Senior Park?

Az Agapé Senior Park küldetése, hogy nyugodt otthont és szakszerű ellátást biztosítson az Alzheimer- és Parkinson-kórban szenvedő betegek és idősek számára.
Célunk, hogy a rászorulók számára napi ellátást és szocializációt biztosítsunk, valamint hogy rövid, illetve hosszútávon enyhítsük a közvetlen családtagjaikra nehezedő stresszt, akik gyakran bármilyen figyelmeztetés nélkül találják magukat nehéz és kimerítő helyzetekben.

Helyszín

A Senior Parkot egy csendes, zöldövezetben elhelyezkedő, ám gyorsan megközelíthető helyen építjük. Ügyfeleink úgy találkozhatnak a természettel, hogy közben csak néhány kilométer választja el őket Önöktől.

Gondoskodás

Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi ellátásra, amely biztosítja, hogy Ön, illetve szerettei a legjobbakban részesülhessenek, olyat kapjanak, amit előrehaladott korukban és nehezebb pillanataikban megérdemelnek.

Közösség

Küldetésünk, hogy az embereket a létesítményen belül egy barátságos közösség hozza össze, és olyan légkör teremtessen, amely örömet és nyugalmat ad.

Szakemberek

Orvosok, gondozók, egészségügyi személyzet. Azok az emberek, akik nemcsak gondoskodnak, de emellett segítő kezet is nyújtanak ott, ahol arra szükség van.

Tanácsra van szüksége?

Szakszerű ellátást nyújtó új otthont fontolgat Ön vagy szerettei számára? Tetszik a filozófiánk és szívesen részt venne a projektünkben? Készen állunk arra, hogy válaszoljunk minden kérdésére!

Idősek otthona

Superior szálláshely teljes körű ellátással (orvosok, szolgáltatások, koncertek), hosszú és rövid távú tartózkodásra.
Külön pavilon az Alzheimer- vagy Parkinson-kóros betegek számára.
Létesítmények a területen tervezett villák építésével a munkavállalók és a fiatal családok számára
Közösségi helyiségek és a létesítmény szabadtéri területe, amelyeken lehetőség van közösségi tevékenységekre (kerti terápia, terápia lovakkal vagy méhekkel).

Gyakran ismételt kérdések

Mindenféle függőségi szinttel rendelkező beteget elfogadnak?

Az Agapé Senior Park egy olyan létesítmény, amelyet minden szintű függőséggel rendelkező idősek számára terveztek. Ezenkívül mi vagyunk az egyetlen olyan intézmény, amely szorosan a Parkinson- és Alzheimer-kóros betegekre specializálódott. Létesítményünk három különálló területi tömbre lett kialakítva, hogy az aktív időskort megélni kívánó ügyfelek, valamint az immobilis betegek és a 24 órás ellátást igénylő súlyos orvosi komplikációkkal küzdők is otthonra találjanak nálunk.

Vélemények

Néhány évvel ezelőtt Alzheimer-kórban szenvedő édesanyám számára kerestem egy létesítményt. A tapasztalataim alapján, és számos idősek otthonának meglátogatása után azonban kénytelen voltam feladni a munkámat, és egyedül gondoskodni édesanyámról. Ma úgy döntöttem, hogy az akkor még Szlovákiában hiányzó Agapé Senior Park csapatának tagja leszek, hogy segítsek az időseknek egy szebb öregkor megélésében, és részben "tehermentesítsem" szeretteiket, hogy ne kelljen "elszakadniuk" a saját életüktől.

Érdekli a velünk való együttműködés?

Az idősgondozás területén tevékenykedő szakembereket keresünk. Ha érdekli ez a terület, rendelkezik tapasztalattal, empátiával és emberséges hozzáállással, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot közvetlenül, vagy a KARRIEREK menüponton keresztül!
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,
info@agapeseniorpark.sk
+421 905 674 245

Látogatási idő

Hétfő - Péntek
15:00 - 17:00

Szombat - Vasárnap
14:00 - 17:00

Irodai órák

Hétfő - Péntek
08:00 – 16:00

Szeretne többet tudni?

Minden jog fenntartva © 2019 | Agapé senior park
clock-omap-markerchevron-rightquestion-circlecalendarcommentsphoneenvelopequote-rightplay-circle