Zavolajte nám
+421 918 794 348
Dohodnite si stretnutie

Senior Park

Helyszín
Gondoskodás
Közösség
Szakértők
Priebeh výstavby
Ako to u nás vyzerá

Helyszín

A modern Agapé Senior Park a Csallóközben található Felbár nevű településen épül, amely egykor grófi székhely volt. A Duna és a Kis-Duna által körülvett komplexum vidéki környezetben fekszik, mindössze néhány kilométerre Pozsonytól, Dunaszerdahelytől vagy Somorjától, így ügyfeleink a nyugalom és a városi események vagy lehetőségek kombinációjában találhatják meg a harmóniát.

Gondoskodás

Az Agapé Senior Park nem csupán egy superior szálláshely. Büszkék vagyunk a professzionális gondozásra, figyelembe véve az Ön, szülei, nagyszülei vagy Alzheimer-, illetve Parkinson-kóros betegek egészségi állapotát és igényeit.

Közösség

Egyéni odafigyeléssel, csoportos és napi tevékenységekkel szeretnénk elősegíteni ügyfeleink szocializációját, és olyan barátságos közösségeket létrehozni az idősek, gyermekek és felnőttek között, amelyek hozzájárulnak az élet általános élvezetéhez. A legújabb pszichológiai ismeretek alkalmazása a közösséggel és intézményeivel való jó kommunikációnak köszönhetően is lehetséges.

Szakértők

Szilárd alapokra építünk. Azt, hogy szerettei hogyan érzik magukat nálunk, elsősorban orvosi csapatunk határozza meg, amely sokéves tapasztalattal rendelkezik az idősek hazai, illetve külföldi ellátásában.

Priebeh výstavby

Szeptember 2021 - nyítás
Január 2021 - KOLAUDÁCIA 

December 2020
November 2020
Október 2020
August 2020 
Jún 2020
Máj 2020
Apríl 2020
Marec 2020
Február 2020
Január 2020
December 2019
November 2019

Ako to u nás vyzerá

Szobák

Étkező terasszal

Büfé

Terápia

Szalon

Külső

Ako to u nás vyzerá

Izby


Jedáleň s terasou

Bufet

Terapie

Salón

Exteriér

Érdekli a velünk való együttműködés?

Az idősgondozás területén tevékenykedő szakembereket keresünk. Ha érdekli ez a terület, rendelkezik tapasztalattal, empátiával és emberséges hozzáállással, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot közvetlenül, vagy a KARRIEREK menüponton keresztül!
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,
info@agapeseniorpark.sk
+421 918 623 386

Szeretne többet tudni?

Minden jog fenntartva © 2019 | Agapé senior park
map-markerchevron-rightcalendarphoneenvelope